Otvorenje Info centra za mlade INFO FORA

DSC_0118.JPG U petak 17.2.2017. smo imali službeno otvorenje info centra za mlade ''Info Fora''. Kako je bilo provjeri u nastavku!

U 12 sati u prostoru DVD-a Tenja 17.2. smo imali službeno otvorenje '' Info Fore''. Prisustvovalo je oko 50 ljudi iz različitih udruga, agencija, mladi iz srednjih škola i općenito. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim gostima posebice Proni centru za socijalno podučavanje, Info centru Osijek, Centu za poduzetništvo, Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje (Europe direct Osijek), Turističkoj zajednici Grada Osijeka, Mo Tenja, Udruzi Izvor, Volonterskom centru Tenja, Osnovnoj školi Tenja, Volonterskom centru Osijek, Trgovačkoj i komercijalnoj školi ''Davor Milas'' te DVD-u Tenja na ustupljenom prostoru.

Gospodin Miljenko Turniški kao direktor Agencije lokalne demokracije koja je ujedno i nositelj ovog projekta, je održao uvodnu riječ o povijesti razvoja politike za mlade a voditeljica je predstavila projekt i aktivnosti info centra za mlade ''Info Fora''. Nakon toga je uslijedio domjenak i druženje.

Share

ALDA EUROPE

alda-logo

Nacionalna zaklada

Agencija lokalne demokracije je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

veliki rgb

Newsletter registracija

Ime:
E-mail: