Izazovi informiranja i savjetovanja mladih- okrugli stol

Okrugli-stol_28.2.17.1jpg.jpg „Izazovi informiranja i savjetovanja mladih“ naziv je Okruglog stola održanog 28. veljače 2017. u prostoru Info-centra za mlade Osijek.
Okrugli stol održan je u sklopu dvodnevne studijske posjete (27. i 28. veljače 2017.) Udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI“, koja provodi program Regionalnog informativnog centra za mlade Zagreb. Studijska posjeta, dio je provedbe projekta Lokalnog info-centra za mlade Velika Gorica, čiji je cilj bio upoznavanje s projektom Info-centra za mlade Vukovar i programom Regionalnog info-centra za mlade Osijek. Cilj Okruglog stola bio je razmijena mišljenja i informacija osoba koje rade u području informiranja mladih, unaprijeđenja u svom području rada, međusobnog savjetovanja.
Sudionici su bili predstavnici Udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI“ iz Zagreba, Zajednice informativnih centara za mlade u Hrvatskoj, Info-centra za mlade i Grada Velike Gorice, Grada Osijeka, Info-centra za mlade Vukovar, predstavnici Savjetodavnog odbora Regionalnog info-centra za mlade Osijek: Grad Osijek, Ekonomska škola, Policija, Volonterski centar, HZZ, te Agencija lokalne demokracije i Info-centar za mlade Tenja.

Share

ALDA EUROPE

alda-logo

Nacionalna zaklada

Agencija lokalne demokracije je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

veliki rgb

Newsletter registracija

Ime:
E-mail: