U Dresdenu održan pripremi sastanak za francusko-njemačko-hrvatsku ljetnu razmjenu mladih

20170409_112226.jpgOd 13. do 23.4. na pripremnom sastanku u Dresedenu sastali su se voditelji i koordinatori francusko-njemačko-hrvatskog ljetnog radnog kampa mladih koji će se od 13. do 23. srpnja 2017. održati na permakulturnoj farmi Permahof u blizini Dresdena, u Njemačkoj.
Pripremi je sastanak bio prilika za detaljan dogovor oko plana aktivnosti ove jedanaest dana duge razmjene mladih koja kroz druženje s vršnjacima ima za cilj mladima omogućiti upoznavanje s drugim kulturama, drugim jezicima ali i rad na konkretnim projektima i aktivnostima na farmi. Na ovom radnom kampu moći će sudjelovati 8 mladih ljudi z Hrvatske u dobi od 16 do 22 godine. Poziv za prijave biti će objavljen na našoj web stranici i Facebooku.
Ovaj sastanak kao i cjelokupna razmjena omogućena je zahvaljujući financijskoj podršci  Francusko-njemačkog ureda za mlade kojem se ovim putem zahvaljujemo.

Share

ALDA EUROPE

alda-logo

Nacionalna zaklada

Agencija lokalne demokracije je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

veliki rgb

Newsletter registracija

Ime:
E-mail: