Agencija lokalne demokracije - Poziv za sudjelovanje na međunarodnom seminaru za mlade žene u Pirovcu (13.08.2016.- 20-08.2016.)

Zeno biti-zenom postati Nakon dva uspješna međunarodna seminara za mlade žene iz Hrvatske, Francuske i Njemačke u dobi od 16-20 godina,  posljednji međunarodni seminar u okviru projekta „Biti ženom – postati ženom Ženski identiteti u Europi danas“ održati će  se u Pirovcu (Hrvatska) od 13.08.2016.-20.08.2016. 

Nakon što je tema međunarodnog seminara za mlade žene u  Francuskoj bila položaj žena u sadašnjosti, a u Njemačkoj položaj žena u prošlosti, u Pirovcu će sudionice raspravljati o  položaju žena u budućnosti. Učiti će kako koristiti projekte kao alat za razvoj zanimljivih programa za žene i mlade u  vlastitim lokalnim zajednicama, školama, klubovima mladih i slično. 

 Tijekom osmodnevnog seminara u Pirovcu koji će se provoditi na tri jezika, hrvatskom,njemačkom i francuskom, u  slobodno vrijeme sudionice će imati priliku organizirati interkulturalne večeri, uživati u suncu i moru, sportskim  aktivnostima te interkulturalnim jezičnim animacijama.

 

Za više detalja pogledajte naš poziv (preuzmite ovdje)

Ukoliko želite i vi sudjelovati na međunarodnom seminaru za mlade žene u Pirovcu ispunite prijavnicu (preuzmite ovdje)

Share

ALDA EUROPE

alda-logo

Nacionalna zaklada

Agencija lokalne demokracije je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

veliki rgb

Newsletter registracija

Ime:
E-mail: