Uspješno završen YINTRO trening

yintro 28.10 680x330 1Zadnji dan Yintro treninga održanog u Info centru za mlade Osijek započeli smo s odličnom pričom i diskusijom o moralnim načelima i vrijednostima koja ponekad mogu biti sporna kod rada s mladima. Naučili smo kako se izdignuti iznad vlastitih uvjerenja i gledišta u nekoj situaciji. Pored toga, pomoću ”Paukove mreže” izradili smo detaljan prikaz strukture udruge te odabir i suradnju sa ključnim partnerima i institucijama. Uz način klasificiranja informacija u info centru po područjima interesa npr. volontiranje, kultura i zabava, obrazovanje i dr., također smo naučili kako provoditi svakodnevni monitoring, na koji način komunicirati sa donatorima i sponzorima te kako kordinirati volonterima i razvijati socijalno poduzetništvo.

Nakon završne evaluacije cjelokupnog treninga, na kojoj su sudionici izrazili zadovoljstvo naučenim i vrlo ugodnim druženjem, uslijedili su osobni intervjui sa trenericom. Veselimo se budućim radionicama!

 

Share

ALDA EUROPE

alda-logo

Nacionalna zaklada

Agencija lokalne demokracije je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

veliki rgb

Newsletter registracija

Ime:
E-mail: