Volontiraj u našoj udruzi

 

Naša udruga povremeno traži volontere koji bi sudjelovali u provedbi i realizaciji raznih projekata koje radimo tijekom godine. Želiš volontirati? Sudjelovati u raznim domaćim i međunarodnim projektima i upoznati nove ljude, zabaviti se, ali i istovremeno steći nova znanja, vještine i savladati strane jezike? Ako se vidiš u ovome, prati volonterske pozive na našoj stranici (link na pozive)i slijedi iduće korake:

 

1. Kontaktiraj nas putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ispuni našu online prijavnicu (preuzmi upitnik).

2. Nakon ispunjavanja prijavnice, uključit ćemo te u našu bazu volontera i javiti se putem maila ukoliko je aktualan jedan od naših projekata u kojem trebamo volontere. U mailu ćeš dobiti sve potrebne informacije u vezi projekta uključujući i opis volonterske pozicije.

3. Ako se odlučiš za volontiranje u aktualnom projektu, dogovorit ćemo sastanak i upoznati te s tvojim pravima i dužnostima, te naposljetku potpisati volonterski ugovor.

4. Uz našu mentorsku podršku i edukaciju, bolje ćeš se upoznati s mnogim stvarima vezanima za provedbu i realizaciju projekta na kojem ćeš volontirati. Tako ćeš steći dodatna znanja i vještine.

5. Na kraju ove priče, osim dobrog iskustva i novih poznanstava, dobit ćeš volontersku knjižicu i/ili potvrdu o volontiranju te ćeš, nadamo se, prijaviti se i na idući volonterski poziv naše udruge.

 

Share

ALDA EUROPE

alda-logo

Nacionalna zaklada

Agencija lokalne demokracije je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

veliki rgb

Newsletter registracija

Ime:
E-mail: